SIGNE TOPHOLM
Bachelor i Psykomotorisk behandling(bindevævsbehandling), Akupunktør og Massør
- med efteruddannelse i Kranio Sacral Terapi

SloHvad er psykomotorisk fysioterapi:
Psykomotorisk fysioterapi er en blid og dyb helhedsorienteret behandlingsform, der forebygger og afhjælper spændinger, smerter og skader, ved at afspænde- og balancere muskler og led, samt at arbejde med kropsholdning og bevægmønstre.
Psykomotorisk fysioterapi arbejder – ligesom kranio sacral terapi – med udgangspunkt i centralnervesystemet, bl.a. gennem aktivering af kroppens naturlige energipunkter, samt blid og meget behagelig behandlling af bindevæv og aktuelle spændingstilstande.
Behandlingen øger din kropsbevidsthed, din jordforbindelse, din kontakt til din intuition, dit blodomløb, dit naturlige energiflow og hjælper dig med at blive bedre til at mærke- og sætte dine grænser i hverdagen, gennem skærpet kontakt til dine indre ressourcer. Derudover styrker behandlingen dit immunforsvar og beroligere/skærper dit nervesystem, gennem specifikke akuressur punkter og aktivering af kroppens meridianer.
Psykomotorisk fysioterapi er en kropslig og indre proces til at acceptere dig selv og rumme følelser, angst/frygt. En hjælp til at finde dine ressourcer, så du f.eks. forebygger og undgår stress. Du styrkes i at fokusere og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig, og derved tage vare på dig selv både fysisk og psykisk.
En behandling foregår med tøj på og kan både foregå liggende, siddende og stående, med mulighed for forskellige øvelser. Behandlingen kan ses som en kropslig, sjælelig og verbal dialog, mellem dig og mig og mellem dit inderste og din krop.
gan

Som Psykomotorisk behandler, er jeg uddannet til og har erfaring med at behandle alle former for belastninger og skader, i både bevægeapperat, nervesystem, organsystem og i kroppens forskelligeartede væv, hvor særligt bindevævet behandles.

Jeg har bla. efteruddannelser indenfor hoved,nakke, ryg, kæbe, bækken, børn.


Hvad er psykomotorisk behandling - blid og dybtvirkende

Psykomotorisk behandling er en helhedsorienteret behandlingsform, der forebygger og afhjælper spændinger, smerter og skader, ved at afspænde- og balancere muskler og led, samt at arbejde med kropsholdning og bevægmønstre.

Psykomotorisk behandling arbejder – ligesom kranio sacral terapi – med udgangspunkt i centralnervesystemet, bl.a. gennem aktivering af kroppens naturlige energipunkter med akupressur, samt behandling af bindevæv og aktuelle spændingstilstande.


Psykomotorisk behandling udføres i et roligt tempo, ved blid effektiv behandling af muskler, nerver, organer, knogler og led.

Psykomotorisk behandling gør det lettere for dig at mærke, hvordan du har det. 

Behandlingen hjælper hele dit energisystem, med at regulerer dit naturlige energiflow. Derudover styrker behandlingen dit immunforsvar og beroligerer/skærper dit nervesystem, gennem specifikke akupressur punkter og aktivering af kroppens meridianer. Desuden testes mobilitet og ledbevægelighed.


Psykomotorisk behandling er både en kropslig og indre proces, der fungerer som hjælp til selvhjælp til at finde indtil dine ressourcer, så du f.eks. forebygger og undgår stress. Du styrkes i at fokusere og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig, og derved tage vare på dig og dit helbred som helhed.