Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Som Psykomotorisk Fysioterapeut, er jeg uddannet til og har erfaring med at behandle alle former for belastninger og skader, i både bevægeapperat, nervesystem, organsystem og i kroppens forskelligeartede væv, hvor særligt bindevævet behandles.

Jeg har bla. efteruddannelser indenfor hoved,nakke, ryg, kæbe, bækken, børn.

Hvad er PM Fysioterapi - blid og dybtvirkende

PMT Fysioterapi er en helhedsbehandling af krop og psyke, der forebygger og afhjælper spændinger, smerter og skader, ved at afspænde- og balancere muskler og led, samt at arbejde med kropsholdning og bevægmønstre.

PMT Fysioterapi arbejder – ligesom kranio sacral terapi – med udgangspunkt i centralnervesystemet, bl.a. gennem aktivering af kroppens naturlige energipunkter, samt behandling af bindevæv og aktuelle spændingstilstande.

PM Fysioterapi udføres i ,et roligt tempo, ved blid effektiv behandling af muskler, nerver, organer, knogler og led.

Behandlingen gør det lettere for dig at mærke hvordan du har det, og hjælper hele dit energisystem med at regulerer dit naturlige energiflow. Derudover styrker behandlingen dit immunforsvar og beroligerer/skærper dit nervesystem, gennem specifikke akupressur punkter og aktivering af kroppens meridianer. Desuden testes mobilitet og ledbevægelighed.

PM Fysioterapi er både en kropslig og indre proces, der fungerer som hjælp til selvhjælp til at finde indtil dine ressourcer, så du f.eks. forebygger og undgår stress. Du styrkes i at fokusere og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig, og derved tage vare på dig og dit helbred som helhed.

Ofte foregår behandlingen i naturlig stilhed hvor du får lov at restituere, afspænde og lade din krop og psyke arbejde på flere niveauer, imens behandlingen giver dig masser af velvære.

0