SIGNE TOPHOLM
Bachelor i Psykomotorisk behandling(bindevævsbehandling), Akupunktør og Massør
- med efteruddannelse i Kranio Sacral Terapi

SloHvad er psykomotorisk fysioterapi:
Psykomotorisk fysioterapi er en blid og dyb helhedsorienteret behandlingsform, der forebygger og afhjælper spændinger, smerter og skader, ved at afspænde- og balancere muskler og led, samt at arbejde med kropsholdning og bevægmønstre.
Psykomotorisk fysioterapi arbejder – ligesom kranio sacral terapi – med udgangspunkt i centralnervesystemet, bl.a. gennem aktivering af kroppens naturlige energipunkter, samt blid og meget behagelig behandlling af bindevæv og aktuelle spændingstilstande.
Behandlingen øger din kropsbevidsthed, din jordforbindelse, din kontakt til din intuition, dit blodomløb, dit naturlige energiflow og hjælper dig med at blive bedre til at mærke- og sætte dine grænser i hverdagen, gennem skærpet kontakt til dine indre ressourcer. Derudover styrker behandlingen dit immunforsvar og beroligere/skærper dit nervesystem, gennem specifikke akuressur punkter og aktivering af kroppens meridianer.
Psykomotorisk fysioterapi er en kropslig og indre proces til at acceptere dig selv og rumme følelser, angst/frygt. En hjælp til at finde dine ressourcer, så du f.eks. forebygger og undgår stress. Du styrkes i at fokusere og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig, og derved tage vare på dig selv både fysisk og psykisk.
En behandling foregår med tøj på og kan både foregå liggende, siddende og stående, med mulighed for forskellige øvelser. Behandlingen kan ses som en kropslig, sjælelig og verbal dialog, mellem dig og mig og mellem dit inderste og din krop.
gan

Graviditetsmassage

Gravidietsmassage er en nænsom og omsorgsfuld behandlingsform, der hjælper dig til nærvær, energi og overskud ved at:


  • afspænde og aflaste ømme og spændte områder i din krop, såsom bækken-og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.
  • mindske væskefyldte ben og fødder, idet massage stimulerer din blodgennemstrømning i muskler og væv, så affaldsstofferne udskilles hurtigere og dit immunforsvar styrkes
  • reducere stress og bekymringer 
  • berolige dit nervesystem
  • bidrage til indre ro

Graviditetsmassage anbefales helt op til din termin og er en rigtig god måde at gøre graviditeten mere behagelig, mere nydelsesfuld og mere afspændt. Før selve massagen spørger jeg kort ind til dig og din graviditet, om du har specielle ønsker og dine forventninger til massagen.

Gravidititetsmassagen gavner både dig og dit barn!


Du får vedarende postitiv effekt, fordi der arbejdes med dit helbred som helhed - en genvej til naturlig evne til selvregulering.