SIGNE TOPHOLM
Bachelor i Psykomotorisk behandling(bindevævsbehandling), Akupunktør og Massør
- med efteruddannelse i Kranio Sacral Terapi

SloHvad er psykomotorisk fysioterapi:
Psykomotorisk fysioterapi er en blid og dyb helhedsorienteret behandlingsform, der forebygger og afhjælper spændinger, smerter og skader, ved at afspænde- og balancere muskler og led, samt at arbejde med kropsholdning og bevægmønstre.
Psykomotorisk fysioterapi arbejder – ligesom kranio sacral terapi – med udgangspunkt i centralnervesystemet, bl.a. gennem aktivering af kroppens naturlige energipunkter, samt blid og meget behagelig behandlling af bindevæv og aktuelle spændingstilstande.
Behandlingen øger din kropsbevidsthed, din jordforbindelse, din kontakt til din intuition, dit blodomløb, dit naturlige energiflow og hjælper dig med at blive bedre til at mærke- og sætte dine grænser i hverdagen, gennem skærpet kontakt til dine indre ressourcer. Derudover styrker behandlingen dit immunforsvar og beroligere/skærper dit nervesystem, gennem specifikke akuressur punkter og aktivering af kroppens meridianer.
Psykomotorisk fysioterapi er en kropslig og indre proces til at acceptere dig selv og rumme følelser, angst/frygt. En hjælp til at finde dine ressourcer, så du f.eks. forebygger og undgår stress. Du styrkes i at fokusere og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig, og derved tage vare på dig selv både fysisk og psykisk.
En behandling foregår med tøj på og kan både foregå liggende, siddende og stående, med mulighed for forskellige øvelser. Behandlingen kan ses som en kropslig, sjælelig og verbal dialog, mellem dig og mig og mellem dit inderste og din krop.
gan

NADA akupunktur behandling

Nada er en gammel kinesisk akupunkturform, som åbner op for at du kan mærke din krop, og regulerer på forskellige planer både fysisk og psykisk. Læs evt. mere på nada-danmark.dk


Hvordan foregår en NADAbehandling?

Behandlingen består af 5 nåle der sættes i hvert øre. Nålene sidder 45 min, imens du ligger og hviler, for at få det bedste resultat. 

Nålene er sterile engangsnåle som kasseres efter hver behandling. 

De fleste føler sig afslappede under behandlingen og nogle falder i søvn. Andre mærker varme, kulde eller snorren i øret hvilket er normale reaktioner.


Hvad gør det godt for?

Behandlingen virker bedst over en periode og kan med fordel kombineres med Psykomotorisk fysioterapi, for at nå ind til årsagen til problemet og opbygge ressourcer til at undgå at lignede problematikker opstår.

NADA metoden hardokumenteret effekt på:

- Uro og stress

- Tankemylder

- Søvnbesvær/mareridt

- Aggression

- Stoftrang(Røg & medicin)

- Abstinenser

- Angst

- Forhøjet blodtryk

- ADHD

- Nedsat koncentrations- og hukommelsesevne  


Hvem kan bruge NADA?

Alle kan have gavn af NADA, for at finde ro og blive bedre til at lytte til sig selv.


NADA punkterne:

Sympaticus: Giver sindsro og omsorg

Shen men: Øger ens tålmodig og giver klarhed

Nyrepunktet: Giver visdom og viljestyrke

Lungepunktet: Giver modog taknemmelighed

Leverpunktet: giver accept og handling


Du får vedarende postitiv effekt, fordi der arbejdes med dit helbred som helhed - en genvej til naturlig evne til selvregulering.