Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Hvor ofte?

Jeg anbefaler oftest, at der går 2-3 uger mellem hver behandling. Kroppen åbner og renser under en behandling, og arbejder videre på de processer som behandlingen sætter i gang. Derfor har kroppen ofte brug for ro og tid til at restituere før en ny proces sættes i gang.

Mærker du, at der for dig skal gå kortere eller længere tid end det, så er det helt fint.

Hvor mange behandlinger?

Hvor mange behandlinger der er brug for, afhænger af hvad det er du kommer med, og hvilken forandring du ønsker at se. Et hold i ryggen kan løsnes på en enkelt behandling, hvorimod en krop i stress kan tage måneder og et barndomstraume måske kan tage et år at få åbnet op for.

Jeg anbefaler altid et forløb, da det er de færreste problematikker der har et quick-fix – i hvert fald hvis man vil undgå at det vender tilbage.

Det er vigtigt at bibeholde evt medicinsk behandling, hvis du lider af alvorlige kroniske sygdomme. Behandlingerne hos mig skal ses som et supplement til den lægelige behandling og ikke en erstatning for den. Døjer du derimod med mindre alvorlige, men meget generende ubalancer som allergi, ledsmerter, fordøjelseproblemer, kolik, mindre hormonelle forstyrrelser eller lettere betændelsestilstande, kan behandlingerne ved Psykomotorisk fysioterapi ofte stå alene.

Du behøver ikke have specifikke problematikker for at opsøge behandling - at forebygge og vedligeholde dit helbred er en god grund i sig selv.

Reaktioner på behandlingen?

Reaktionen på en behandling er forskellig fra person til person, og fra behandling til behandling.

Du kan opleve at din krop føles tung, afslappet og træt, og du kan også opleve fornyet energi og flow.

Dine følelser kan være påvirkede, og du kan for eksempel føle dig mere sårbar, irritabel, tænksom eller nærværende.

Behandlingen sætter sunde processer i gang, samt positiv udrensning og afspænding. Derfor er det vigtigt at få en masse vand at drikke efter en behandling, for at hjælpe kroppen med udrensningen, samt give hvile og ro til at restituere og fordøje det, der måtte være dukket op.

0