SIGNE TOPHOLM
Bachelor i Psykomotorisk behandling(bindevævsbehandling), Akupunktør og Massør
- med efteruddannelse i Kranio Sacral Terapi

SloHvad er psykomotorisk fysioterapi:
Psykomotorisk fysioterapi er en blid og dyb helhedsorienteret behandlingsform, der forebygger og afhjælper spændinger, smerter og skader, ved at afspænde- og balancere muskler og led, samt at arbejde med kropsholdning og bevægmønstre.
Psykomotorisk fysioterapi arbejder – ligesom kranio sacral terapi – med udgangspunkt i centralnervesystemet, bl.a. gennem aktivering af kroppens naturlige energipunkter, samt blid og meget behagelig behandlling af bindevæv og aktuelle spændingstilstande.
Behandlingen øger din kropsbevidsthed, din jordforbindelse, din kontakt til din intuition, dit blodomløb, dit naturlige energiflow og hjælper dig med at blive bedre til at mærke- og sætte dine grænser i hverdagen, gennem skærpet kontakt til dine indre ressourcer. Derudover styrker behandlingen dit immunforsvar og beroligere/skærper dit nervesystem, gennem specifikke akuressur punkter og aktivering af kroppens meridianer.
Psykomotorisk fysioterapi er en kropslig og indre proces til at acceptere dig selv og rumme følelser, angst/frygt. En hjælp til at finde dine ressourcer, så du f.eks. forebygger og undgår stress. Du styrkes i at fokusere og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig, og derved tage vare på dig selv både fysisk og psykisk.
En behandling foregår med tøj på og kan både foregå liggende, siddende og stående, med mulighed for forskellige øvelser. Behandlingen kan ses som en kropslig, sjælelig og verbal dialog, mellem dig og mig og mellem dit inderste og din krop.
gan

Åbningstider:

Mandage eller efter aftale 

OBS: En behandling varer 60min. Der gives ikke forlænget behandlingstid hvis du er forsinket, da næste klient også skal have sin tid.

Priser:

500 kr. pr. behandling(Der gives rabat til studerende, arbejdsledige osv., dvs. 500 kr. pr. behandling) 

Der kan købes gavekort og klippekort til behandliger!

Jeg modtager ikke dankort, så husk kontanter eller overfør pengene på mobile pay på forhånd.

OBS: Ved afbud på dagen afregnes 50% af behandlingspris. Ved mangel på afbud afregnes fuld pris.

Tidsbestilling:

For tidsbestilling kontakt mig på: [email protected] 

Adr: 

Klinikken ligger centralt i Alken på Alkenvej 73 kun 2 min. gang fra stationen og der er gode parkerings muligheder i nærheden.