SIGNE TOPHOLM
Bachelor i Psykomotorisk behandling, Akupunktør og Massør
- med efteruddannelse i Kranio Sacral Terapi

SloHvad er psykomotorisk fysioterapi:
Psykomotorisk fysioterapi er en blid og dyb helhedsorienteret behandlingsform, der forebygger og afhjælper spændinger, smerter og skader, ved at afspænde- og balancere muskler og led, samt at arbejde med kropsholdning og bevægmønstre.
Psykomotorisk fysioterapi arbejder – ligesom kranio sacral terapi – med udgangspunkt i centralnervesystemet, bl.a. gennem aktivering af kroppens naturlige energipunkter, samt blid og meget behagelig behandlling af bindevæv og aktuelle spændingstilstande.
Behandlingen øger din kropsbevidsthed, din jordforbindelse, din kontakt til din intuition, dit blodomløb, dit naturlige energiflow og hjælper dig med at blive bedre til at mærke- og sætte dine grænser i hverdagen, gennem skærpet kontakt til dine indre ressourcer. Derudover styrker behandlingen dit immunforsvar og beroligere/skærper dit nervesystem, gennem specifikke akuressur punkter og aktivering af kroppens meridianer.
Psykomotorisk fysioterapi er en kropslig og indre proces til at acceptere dig selv og rumme følelser, angst/frygt. En hjælp til at finde dine ressourcer, så du f.eks. forebygger og undgår stress. Du styrkes i at fokusere og træffe valg, som er rigtige og vigtige for dig, og derved tage vare på dig selv både fysisk og psykisk.
En behandling foregår med tøj på og kan både foregå liggende, siddende og stående, med mulighed for forskellige øvelser. Behandlingen kan ses som en kropslig, sjælelig og verbal dialog, mellem dig og mig og mellem dit inderste og din krop.
gan

Behandlingerne hos mig hjælper dig til at finde ind til nærvær og ro, så du både kan nære dig selv og andre, udfra et indre overskud. 


Som helhedsorienteret behandler tager jeg udgangspunkt i at krop, psyke, sind og spiritualitet hænger sammen og påvirker hinandens funktion. Alt hvad vi tænker, føler og gør sætter aftryk i vores krop, både biokemisk og sjæleligt. Derfor er det relevant at "rydde op" i vores system, og give unødige spændinger/blokeringer impuls til at give slip. Herved regenererer nervesystem og organsystem, og dit naturlige energiflow styrkes og balanceres.


Gennem behandlingerne lærer du at lytte til dine kropslige signaler og din intuition, så du bedre kan handle på hvad du har brug for og godt af.

Behandlingerne giver blide og naturlige impulser til større bevægelsesfrihed, fleksibilitet og åbenhed, hvilket understøtter din personlige udvikling og dit helbred på alle planer.